Дрифтањето е опасен трик со нагло кочење при фаќање кривина со голема брзина. Обично го прават многу искусни професионалци, кои веќе ја платиле цената на учењето и пробувањето. Човеков што ќе го видите е професионалец од Романија, а вози на многу опасна планинска патека која воопшто не е за оваа намена.

Сподели на Facebook
пати видено