Номинациите за Оскар за 2020 година допрва треба да бидат објавени, но сметаме дека веќе најдовме одличен кандидат во неверојатна форма.

Коњот Џинганг ги користи своите актерски способности за да избегне било каква „работа“, а секако особено досадните јавачи. Никој не сака луѓето да му се качуваат на грб, зарем не…

Сподели на Facebook
пати видено