Од Белорусија до Полска, луѓето редовно се обидуваат да прошверцуваат цигари, а ги кријат на најразлични места. Креативноста на шверцерите не познава граници, но и царинските службеници наоѓаат сè повеќе и повеќе места каде што може да се кријат цигари. Да погледнеме некои од поинтересните примери.

Сподели на Facebook
пати видено