Бат и Крис Вегенер од Мисури, САД имаа повеќе љубов во срцата отколку што може да издржи нивното куче, па ја посвоија Џоплин.

Ова е Џоплин, магарето што живее внатре во куќата. Таа ја гледа својата омилена ТВ серија.

01

Кога Џоплин била многу млада таа тешко се разболела, па сопствениците морале да ја чуваат внатре. Поминало време и магарето едноставно мислело дека таму припаѓа.

02

Единствено кучето сеуште не може да се помири со фактот дека живее под ист покрив со Џоплин.

03

Џоплин многу сака да се грее на каминот и да гледа телевизија.

04

Знае да отвора врати.

05

Таа сака и да помага, но понекогаш тоа и не и е баш најдобра идеја.

06

Сподели на Facebook
пати видено