Агент за истражување на пазарот ѕвони на вратата на една куќа. Отвора млада домаќинка, а од зад грб ѕиркаат три мали дечиња.
– Почитувана Госпоѓо, вршиме истражување на пазарот и сакам да ви поставам неколку прашања. Дали се согласувате да учествувате?
– Да.
– Дали сте слушнале за нашата компанија?
– Не.
– Сериозно? Ова е исклучително стара компанија со голема традиција, која ги произведува следниве производи – ги набројува сите производи на компанијата, меѓу кои и вазелинот. – Дали, користите некој од овие производи?
– Па да, ние редовно го користиме вазелинот.
– За што го користите?
– Па, го користиме кога имаме се*с.
– Вие ме изненадивте. Досега, сите велеа дека го користат вазелинот за испукани усни, за подмачкување на врати, велосипеди и така натаму. Ние многу добро знаеме дека се користи и во се*сот, но никој досега не се осмели да го признае тоа. Ќе бидете ли љубезна, да ми кажете како точно го користите кога имате се*с?
– Не гледам ништо срамно во тоа и со задоволство ќе ви кажам. Ја мачкаме со него кваката на вратата на спалната соба, за да не можат да ја отвораат децата додека ние внатре водиме љубов.

Сподели на Facebook
пати видено