Сите ние понекогаш можеме да донесеме погрешна одлука, ама Џејми од Англија навистина ја утнал работата.

Тој бил толку убеден дека Англија ќе победи на Светското првенство што си направил тетоважа.

„Ти направи ја тетоважата и тие ќе го донесат дома и токму тоа го направив. Господ му рекол на Ное, ти направи ја и тие ќе дојдат. А на мене ми рече ти направи ја и тие ќе победат. Тоа е, сосема е исто. Исто сценарио, малку различно, неколку илјада години различно…“, вели Џејми.

Можеби Англија наредниот пат ќе победи па Џејми ќе си ја смени само годината.

Сподели на Facebook
пати видено