Русинката Изабела тврди дека конечно ја пронашла својата вистинска љубов и ние и веруваме, а нема зошто да не му веруваме ниту на Шеикот кој има 740 милиони долари, кој исто така тврди дека конечно ја нашол својата вистинска љубов. Ние цело време зборувавме за љубовта спрема парите, вие на каква вистинска љубов помисливте?

Сподели на Facebook
пати видено