Жената е на службено патување и мажот си ја поканува љубовницата дома. Во жарот на љубовната игра некој ѕвони на влезната врата на станот и мажот вели:
– Скриј се веднаш! Изгледа жена ми дојде!
По кратко време се враќа и извикува:
– Излегувај! Не била жена ми, туку мажот ти…

Сподели на Facebook
пати видено