Падна многу снег во Австралија. Фотографот Стефан Гренфел успеа да фати неколку десетици кенгури кои се забавуваа скокајќи на свежо паднатот снег во Нов Јужен Велс. Ваква ретка глетка не се гледа секој ден.

Сподели на Facebook
пати видено