Од сега па натаму и кај нас, ако видите некој ваков идиот, ваква финта да му направите, за да се опаметат.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено