Ако имате авантуристички дух и ви треба малку инспирација, погледнете ги овие фотографии направени од Алекс Бис. Тој ги овековечил подвизите на овие авантуристи на високите и опасни карпи, на студениот снег и високо на небото, и самиот учествувајќи во нив, сѐ со цел да направи впечатлива фотографија.

av01

av02

av03

av04

av05

av06

av07

av08

av09

av10

av11

av12

av13

av14

av15

av16

av17

av18

av19

Сподели на Facebook
пати видено