Инцидентот се случи на автопат во Мексико, а причината беше затоа што едниот моторџија возееш во спротивна насока на автопатот, а другиот не очекуваше такво нешто и се збуни, не знаеше како да изреагира во моментот.

Сподели на Facebook
пати видено