Важно е диџејката да биде облечена комотно, за да може послободно да игра на музиката. Како инаку публиката ќе ги почувствува вибрациите?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено