Работата на диџејот е да ги забавува луѓето, а има ли позабавно нешто од ваква надарена диџејка?

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено