Познатиот британски ТВ водител, експерт за автомобили, откако имал судски спор со Тесла, си рекол дека никогаш нема да тестира нивно возило, но бидејќи цел свет зборува за електричните чудовишта, не можел повеќе да го игнорира тоа.

Сподели на Facebook
пати видено