Додека чекале во метрото, девојката се изнервирала затоа што нејзиниот дечко не можел да престане да зјапа во мобилниот телефон.

Супер девојката од метрото, како што ја нарекоа медиумите, реши да ја преземе работата во свои раце и да му одржи лекција на дечкото. Го грабна за телефонот и го внесе внатре како партал :).

kojegazda (1)

kojegazda (2)

kojegazda (3)

kojegazda (4)

kojegazda (5)

kojegazda (6)

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено