Осман Делибаш е девојка која живее во руско село во Одинцовската област. На Водици таа реши да влезе во дупката во мразот и да седи таму ЦЕЛ ЧАС!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено