Наеднаш наиде на паркиран автомобил, но таа го реши на шампионски начин. Ако сите пешаци се однесуваат вака, ниту еден возач нема повеќе да помисли да паркира на тротоар.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено