Што ти прави тренингот… Механичкиот бик се испоти од мака и никако да ја фрли од грбот :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено