Но оваа идеја ја номинира за добивање на престижната Дарвинова награда.

Во духот на Чарлс Дарвин, Дарвиновите награди им се даваат на лицата што ни го штитат генетскиот фонд со тоа што си ги жртвуваат сопствените животи за да не остават поколение. Добитниците на наградата се елиминираат себеси на неверојатно имбецилен начин, така подобрувајќи ги изгледите за долгорочен опстанок на нашиот вид.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено