Убавината не го опфаќа само убавото лице. Сѐ е убаво, но тоа не можат да го видат сите луѓе. Полина Бржезинскаја е фотографка од Русија, која ја разбира убавината на различен начин.

Фотографирајќи го спектарот на женската убавина од целиот свет, таа повторно ја пишува приказната за убавината. Погледнете ги нејзините неверојатни фотографии.

Сподели на Facebook
пати видено