Го направи магаре пред сите пријатели и пред цел интернет.

„Ви благодарам на сите што сте овде, затоа што вакви пријатели човек може само да посака. Посебно сакам да му се заблагодарам на мојот дечко Сантос, кој ме научи дека јас заслужувам многу подобро. Секој во просторијва знае дека ѝ се пушташ на друга девојка и знаеме сѐ што ѝ праќаш последниве неколку дена.
Во случај да не сфати, меѓу нас е готово и време е да те нема од тука.“

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено