Бони Ана Керлин е танчерка при „Universal Studios“ во Орландо, Флорида. Еден ден решила да изведе импровизирана гимнастичка претстава за еден делфин во Морскиот свет на Орландо.

Љубопитниот делфин застанува среде пливање и се загледува во акробациите кои ги прави Бони, чинејќи се дека се смее и клима со главата. Набргу поминуваат и други делфини кои фрлаат око кон спектаклот.

 

Сподели на Facebook
пати видено