Непишано правило е дека треба да направите многу фотографии од одморот за вашите пријатели и роднини позеленат од љубомора. Сепак тука се и добронамерните фотографии за родителите за да им покажете дека сте добро и да не се грижат премногу.

Но треба да се внимава овие фотографии да не покажат „премногу“. Затоа треба да се проверат фотографиите пред да се пратат.

22-годишната медицинска сестра Келси и нејзиното момче Елиот од Англија биле на одмор во Турција кога решиле да испратат селфи во огледалото на нејзините родители за да им покажат дека се добро. Младите љубовници убаво се наместиле за фотографијата, но заборавиле да тргнат нешто клучно пред огледалото кое што таткото на Келси веднаш го забележал. Разговорот е преведен.

А еве го и познатиот лубрикант кој ги „издаде“ младите љубовници.

Сподели на Facebook
пати видено