Не сакаме ни да се обидеме да ги споредиме изгледот и условите во оваа градинка со ниту една од нашите. А со парите од едно тендерче за реновирање на наша градинка, гарант може да се изведе нешто вакво.

Сподели на Facebook
пати видено