Среќа што снимаше тато а не мама, па да направи една општа паника, да видиме дали тогаш нема да се плаши :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено