Интересна финта која личи неверојатно и вреди да се проба. Вакви експерименти треба да се прават на часовите по физика на училиште.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено