Штом детето не ја ведне главата и не бега, ќе биде човек од него! Иако на крај битката ја доби идиотот, војната пак ќе ја добие детето. Видеото веќе се појави на интернет и јавноста ќе си го направи своето за идиотот да биде казнет.

Сподели на Facebook
пати видено