На прв поглед можеби техниката не ви изгледа којзнае што, но обратете внимание на следните детали. Едното колено на стрелецот секогаш е долу за да биде помала мета за противникот, за разлика од другите стрелци во светот. Исто така се многу постабилни и попрецизни. Половина од стрелците напаѓаат додека другата половина се движи напред, а потоа обратно.

Сподели на Facebook
пати видено