Бидејќи не слуша добро, тој слушал радио пренос од натпреварот на слушалки. Се испостави дека радио преносот бил побрз за неколку секунди од телевизискиот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено