Овој дечко ја фатил неговата девојка како го изневерува на најневеројатен начин. Токму кога помисливте дека сте ги виделе сите типови на видеа за „разоткривање“, некоj доаѓа со ваков генијален план да му врати на изневерувачот. Откако ѝ го хакирал профилот, прочитал сѐ што треба и постирал само 1 статус во нејзино име. Сме го кажале порано, ќе го кажеме и сега НА ЛАГАТА И СЕ КРАТКИ НОЗЕТЕ!

Сподели на Facebook
пати видено