Но, кога двајцата другари се музички виртуози, резултатот е уметничко дело.
Бенџамин Гросвенор свири според нотите, а натрапникот Дејвид Греј импровизира користејќи ги само преостанатите клавиши. Уживајте!

Сподели на Facebook
пати видено