Му требале 5 дена за да ја реши, а видеото е кратко и забрзано, за да можете да можете да го видите процесот во неколку минути.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено