22-годишниот Мејсон Валанс предивикал „траума“ кај неговата мајка, откако ја пронашол маицата која што му ја купила неговата мајка и решил да и прати фотографија од истата, заедно со неговата нова девојка, затоа што сметал дека е премногу убава за да ја нема во фотографијата, а подоцна истата фотографија ја објавил и на Твитер. Веднаш откако ја отворила фотографијата мајката забележала нешто што не би требала да го види. Исто така и корисниците на Твитер за забележале истата „аномалија“.  Дали и вие го забележавте истото?

Ја направив фотографијата за да ја известам мајка ми дека ја пронајдов маицата која ми ја купи, но Меган е премногу убава за да не ја постирам сликата.

Сподели на Facebook
пати видено