Фудбалерот им го фрлил дресот после натпреварот, но сите заедно го фатиле.

Кога фудбалерите на Динамо го виделе ова видео, ги поканиле децата на еден свој тренинг и им подарија по еден нов дрес на сите.

Сподели на Facebook
пати видено