Воспитувачката во една скопска градинка ги прашува децата:
– Деца, како вика мачето?
– Мјаууу…
– А како вика кучето?
– Ав, ав…
– А коњчето како вика?
– КОЈ ИМА СТАРИ РАСИПАНИ АКУМУЛАТОРИИИ!!!

Сподели на Facebook
пати видено