Децата секогаш успеваат да ја видат позитивната страна на животот. Вакви моменти од детството се паметат цел живот.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено