Не уживаат сите луѓе во вежбањето, особено ако имате вишок килограми и треба добро да се измачите за да ги намалите. Сепак скоро секој ќе се пронајде во „ентузијазамот“ на мачката Бетонски-Блок.

Таа била однесена кај ветеринарот откако нејзиниот сопственик не знаел како да ја примора да ослабне. Така ветеринарот ѝ спремил специјален тренинг со лента и вода, но мачката не е воодушевена.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено