До својата 16-та година Витни била стројна девојка и почнала професионално да се занимава со танц. Но, се разболела и нагло се здебелила. Витни се борела со дебелината, но болеста не отстапувала, па девојката немала избор освен да се прифати себе си таква каква што е. Сега таа води радио емисија со наслов „Мојот голем, дебел, прекрасен живот“ и им помага на дебелите луѓе да ги пребродат тешкотиите во животот.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено