Интересна случка со себичен човек и дете на фудбалски натпревар. Германскиот професионален фудбалер Џошуа Кимич забележа еден свој млад обожавател во публиката и реши да му даде мал подарок, но тука се замеша еден себичен, возрасен човек.

Сподели на Facebook
пати видено