Велосипедите ги произведува сингапурската компанијата Bamboobee. Деловите се нарачуваат преку интернет и според упатството го составувате велосипедот. Она што купувачот го добива гратис е квалитетно поминато време со своето дете додека го составуваат велосипедот. На крај доаѓа и мало разочарување кога ќе ја слушнете цената на едно вакво бамбусово задоволство – над 1300 долари.

001

002

003

z01

Сподели на Facebook
пати видено