На другарката ѝ е смачено од ова, а не знае дека некој со мерак ќе ја работи нејзината работа :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено