И царевите мораат да одат во тоалет, а еве неколку интересни дизајни на WC школка врз коишто би се чувствувале како цареви. Не во сите случаи, но…

1. Ски-спуст тоалет

wc01

2. Леден тоалет

wc02

3. Тоалет на пареа

wc03

4. Златен трон

wc04

5. Тоалет „Жолта подморница“

wc05

6. Тоалет со стаклено дно

wc06

7. Подводен тоалет

wc07

8. Кои понд

wc08

9. Уживајте во хаосот

wc09

10. Мртовечки тоалет

wc10

11. Тоалет – еднонасочно огледало

wc11 wc12

12. Тоалет во природа

wc13

13. Тоалет од каменото доба

wc14

14. Тоалет изненадување

wc15

15. Тоалет на тераса

wc16

16. Јајцевиден тоалет

wc17

17. Тоалет во градина

wc18

18. Урбан тоалет

wc19

19. Сала со огледала

wc20

20. Стрип тоалет

wc21

21. Љубовен тоалет

wc22

22. Рај за гејмерите

wc23

23. Тропски тоалет

wc24

Сподели на Facebook
пати видено