Оваа оптичка илузија го подели интернетот. На прв поглед изгледа како четири светлечки точки. Но, по внимателно набљудување всушност постојат различни движења кои точките ги прават. За некои точките се движат горе-долу, а според други лево-десно. Како вие ја гледате оваа оптичка илузија?

Сподели на Facebook
пати видено