Американскиот блогер и рапер Мек Летал успеа да отпее 1000 зборови за точно 2 минути. Според него, тој постави нов светски рекорд. Вреди да се напомене дека сите зборови лесно се разликуваат и слушателот не се соочува со тешкотии во нивната перцепција.

Сподели на Facebook
пати видено