Кратка фото екскурзија во просториите во кои работат инженерите на Google. Дали има некој јунак што ќе се обиде во коментари да го спореди ова со просторот во кој што работи тој?

google (1)

google (2)

google (3)

google (4)

google (5)

google (6)

google (7)

google (8)

google (9)

google (10)

Сподели на Facebook
пати видено