Глупавата кошула нешто не сака да се облече, а типот не знае каде е. Некои луѓе едноставно не се створени за да работат трета смена, се губат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено