Моментот кога родителот прв пат ќе го земе во раце своето штотуку родено бебе никогаш не се заборава. Момент за кој вреди да се живее!

r (1) r (2) r (3) r (4) r (5) r (6) r (7) r (8) r (9) r (10)

Сподели на Facebook
пати видено