Путин возеше и застана пред манастирот со теренското возило Mercedes-Benz ML. Потоа ја отвори задната врата на возилото и се случи нешто неочекувано и чудно.

Дали позади се возеше маж или жена? Зошто Путин изреагира така понизно?

Сподели на Facebook
пати видено