Бидејќи боксот со голи раце е легален во Велика Британија, тој привлекува голем број луѓе во арените низ целата земја. Сегашниот шампион во средна категорија го има најчудниот стил на борба што некогаш сум го видел!

Сподели на Facebook
пати видено